Setmana de l’Àlbum a la biblioteca

09.11.19 L'Art és a tot arreu

Del 2 al 10 de novembre es celebra a Barcelona la Setmana de l’Àlbum.  En aquesta tercera edició la temàtica central és Llibres que obren mons.  A través d’aquest tema, des de l’Associació Àlbum (formada per 23 editorials independents) vol mostrar la importància de la literatura en la creació de lectors crítics, lectors que observen activament el seu voltant i se senten interpel·lats per la realitat que els envolta a través de la ficció.

La Setmana de l’Àlbum es tracta de l’únic festival literari d’àmbit nacional i, també, l’únic centrat en el llibre àlbum.

L’objectiu d’aquest és donar visibilitat i rellevància a aquest tipus de llibres infantils a través d’activitats  infantils, per a adults i professionals i on hi participen diferents llibreries, biblioteques i escoles.

Les activitats organitzades durant el festival tracten temes diversos com la migració, el medi ambient, el gènere, la integració social, la infància en diferents regions del món, entre altres, per a promocionar la lectura entre les persones més joves.

La biblioteca Santiago Rusiñol ens hi hem sumat a la proposta i dissabte dia 9 de novembre tindrem el taller: L’Art és a tot arreu. Un taller en el que ens adonarem que descobrir l’art per un mateix és la millor manera d’interpretar i crear.  Farem un passeig pel museu a través del llibre “El meu museu” , i després podrem experimentar i crear la nostra pròpia obra amb la inspiració dels grans artistes.

A càrrec de Carlota Miralbell.

A partir de 4 anys.

Inscripció prèvia (màxim 25 participants).

Durada 1h.

Veniu a la biblioteca! Us hi esperem!

Posted in: General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s