LLEGIR TÉ PREMI

LLegir té premi

Com aquest any no podem fer la “Marató de lectura” us proposem el concurs de lectura “Llegir té premi”.  Aquesta és una activitat que organitza el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura mitjançant la plataforma Legiland. I és una activitat que està dirigida a lectors de 8 a 16 anys i es facilitarà la inscripció a tot el jovent interessat a participar-hi.

El que heu de fer és inscriure-us, amb el carnet de la biblio, i llegir molt fins el dia 21 de juny. Podeu participar i llegir de manera individual o a través d’equips (clubs de lectura) i optar a guanyar diferents premis en funció del nombre de lectures realitzades i els punts obtinguts.

Es pot triar llegir llibres en català, castellà i anglès, també n’hi ha de lectura fàcil.  Un cop llegida l’obra seleccionada heu de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat. Cada pregunta correcta genera un nombre concret de punts: com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del lector. El lliurament de premis es farà en un acte públic un cop es recuperi la normalitat i les condicions sanitàries ho permetin.

En el moment de registrar-se com a participant, heu d’indicar quina és la vostra biblioteca pública de referència, en aquest cas la Biblioteca Santiago Rusiñol de Sitges, i d’aquesta manera cada biblioteca podem fer un seguiment de l’evolució dels seus usuaris.

En aquest enllaç us hi podeu apuntar:

http://llegirtepremi.cat/

Animeu-vos-hi, ens veiem a dins!

LLEGIR SEMPRE TÉ PREMI!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s