Les novel·les més prestades del 2020 a les Biblioteques de Sitges

Durant el 2020 hem llegit molt!!

Amb el confinament, quan no podíem passar sense llibres, però les biblioteques i llibreries estaven tancades, molts lectors i lectores van descobrir l’eBiblio, la plataforma de préstec digital.

A partir del més de juny, la biblioteca Santiago Rusiñol va reobrir les portes, i es va tornar a activar el préstec presencial de llibres, pel·lícules i música. Primer amb cita prèvia, lots sorpresa, recomanacions personalitzades… A partir de setembre, va obrir la biblioteca Josep Roig i Raventós, i a finals de novembre va arribar l’esperat retorn a l’accés lliure a les prestatgeries.

Mentrestant, no hem parat de triar i comprar llibres nous!! Des de les novetats editorials més llamineres i més demanades, fins a petites joies que passen més desapercebudes. Des de clàssics, fins als autors i autores més actuals. Des dels grans noms de la literatura, fins als nostres autors i autores locals… Esperem haver encertat, que l’oferta hagi estat del vostre gust, i que la lectura us hagi regalat bons moments de desconnexió.

Us presentem el top 15 de les novel·les més prestades a les Biblioteques de Sitges durant aquests dotze mesos de dificultats, intertesa i esperança.

Us en falta alguna per llegir? Segueixen a les biblioteques, a punt per a sortir en préstec.

I comencem a fer el rànquing de 2021 amb les lectures de tots plegats!!

Posted in: General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s