CLUB DE LECTURA INFANTIL I JUVENIL

Aquest mes de gener del 2021 iniciem les inscripcions per als club de lectura infantil i el juvenil de les biblioteques de Sitges.

Enguany les biblioteques ens hem apuntat a dos dels premis de literatura infantil i juvenil que organitza el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CLIJcat), el premi Atrapallibres (en la 16a edició), i en el Protagonista Jove (en la 25a edició).

Gràcies al premis i a través de la creació dels clubs oferim una activitat en la que es fomenta la lectura en llengua catalana actual i de qualitat entre els infants i joves, alhora que aquests es converteixen en part activa i important del Jurat del premi.

El funcionament dels dos clubs serà similar. El que farem serà que en els propers tres mesos llegirem3 les tres obres finalistes de cada categoria i en parlarem amb la resta de companys i companyes del grup, el dia de la sessió. Un cop llegides les tres cada participant del club haureu de donar una puntuació a cadascuna de les obres, segons la que considereu en primera, segona o tercera posició.

Si teniu més de 10 anys i teniu ganes de llegir, passar bones estonetes, conèixer altres companys i companyes i parlar de llibres… veniu i apunteu-vos-hi!

Us donarem informació més detallada i us indicarem quin club és més adient per a vosaltres. Si teniu alguna amiga o amic, que també li pugui agradar, digue-li!

Hores d’ara no sabem si serà una activitat presencial o virtual, farem segons ens ho permeti la situació i els protocols del moment.

podeu apuntar-vos-hi venint a la biblio, per correu electrònic a b.sitges.sr@diba.cat, per telèfon al 93.894.11.49 O TAMBÉ EN AQUESTS ENLLAÇOS:

Club infantil Àuryn (Atrapallibres de 10-12 anys)  http://bit.ly/39skBHc

Club juvenil Protagonista Jove (+ de 12 anys)  http://bit.ly/38DzHKN

Posted in: General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s