Club D’Òpera

logo_liceubib

LiceuBib és un projecte del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu que té com a objectiu difondre i promoure la cultura operística, mitjançant els Clubs d’Òpera a les biblioteques de tot Catalunya que s’hi vulguin adherir.

Aquesta és la tercera temporada que es durà a terme. El balanç de l’experiència és molt positiu, tant per part del Servei de Biblioteques i del Liceu, com dels participants, que han anat augmentant curs a curs (més de 40 biblioteques i de 1.000 participants).

Per a la temporada 2019/2020, el Liceu ha seleccionat aquestes sis òperes de la seva programació per a ser comentades en els Clubs:

Aquest serà el segon any que les @bibliositges s’afegeixen a aquesta iniciativa, tot descobrint i gaudint de l’òpera!

COM FUNCIONARÀ EL CLUB D’ÒPERA: LiceuBib?

Farem sis sessions, conduïdes i moderades per Joan Escolà (gran aficionat i coneixedor del món de l’òpera, i membre fundador dels Amics de l’Òpera de Sitges), en les quals es comentaran les obres seleccionades pel Liceu. El Servei de Biblioteques de la Generalitat facilita els DVD’s corresponents.

Per a participar al Club d’Òpera no és imprescindible tenir coneixements previs. L’objectiu és aprendre plegats, compartir coneixements, i gaudir a fons d’aquest art.

Properament informarem de les dates i horaris de les sessions que es faran a la biblioteca.

Les places son limitades, per la qual cosa cal inscripció prèvia. A més de les sessions a la biblioteca, el Liceu també ofereix:

  • Descomptes importants per anar en grup a veure alguna de les obres seleccionades al Gran Teatre del Liceu. Enguany l’obra seleccionada és “La clemenza di Tito”, de W.A. Mozart. La sortida es farà a l’abril del 2020

LA CLEMENCE DE TITUS (David Mc VICAR) 2011

  • Una conferència sobre l’obra seleccionada, que es realitzarà a la mateixa biblioteca, prèviament a la sortida al Liceu.
COM ES FAN LES INSCRIPCIONS AL CLUB D’ÒPERA: LiceuBib?

El període d’inscripció serà del 24 de setembre a l’1 d’octubre de 2019.

  • Presencialment a la biblioteca Santiago Rusiñol (pl. Ajuntament, 13)
  • Per correu electrònic (b.sitges.sr@diba.cat), indicant “Club d’Òpera” a l’assumpte. Es tindran en compte les peticions rebudes dins l’horari d’obertura de la biblioteca.

Respectarem l’ordre d’arribada de les sol·licituds, siguin presencials o per correu electrònic. El Club d’Òpera és gratuït.

Per consultar la programació 2019/2020 del Liceu clica aquí 

Per saber-ne més del projecte LiceuBib clica aquí

Aquestes dates poden tenir alguna modificació. En aquest cas, els participants seran informats amb la màxima antelació possible.

 


Amb el suport del Departament de Cultura3 LOGOS alineats

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s