Agenda Infantil


QUE TINGUEU UN BON ESTIU!


 • Ens tornarem a  veure a l’octubre amb l’HORA DEL CONTE, amb més narradores, narradors i més històries que ens faran viatjar a altres mons i conèixer molts personatges.
 • Tornarem a programar els clubs de lectura infantil i juvenil participant en el 17è Premi Atrapallibres i en el 26è Premi Protagonista Jove, organitzat pel ClijCAT (Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil).
 • Amb totes les biblioteques de l’Alt Penedès-Garraf programarem una nova edició del concurs de lectura Puja al tren.
 • I les biblioteques de Sitges organitzarem La Marató de Lectura.
 • I de ben segur que plegats farem moltes més coses! 

SORTEIG DEL CONCURS DE PUJA AL TREN I ENTREGA DIPLOMES DE LA MARATÓ DE LECTURA

Divendres 4 de juny es publicarà a les xarxes socials de les biblioteques de Sitges el sorteig del concurs de Puja al tren 2020-2021.

Tots els participants que hagin completat el mapa (en el que s’havia de fer tres lectures i contestar de forma correcta els enigmes) entraran en el sorteig de tres premis de 30 euros, cadascú, per a comprar llibres en “La Boutique de la Prensa” (carrer Parellades, 44).  Els guanyadors podran passar a recollir la butlleta del premi a partir de dilluns dia 7 de juny per la biblioteca, de referència.

I tots aquells que hagin participat i hagin completat el mapa poden, també a partir de dilluns dia 7 de juny passar a recollir-ne el diploma.

I totes i  tots els superlectors de la Marató de lectura (que heu llegit 8 llibres o més) podeu passar també a partir del dilluns dia 7 de juny per la biblioteca a recollir el diploma.

Us volem felicitar a tothom, de Puja el tren i de la Marató de lectura, perquè heu llegit molt i molt i ho heu fet súper bé! FELICITATS!

I als que no heu arribat a ser superlectors o superlectores també us volem felicitar perquè també ho heu fet genial! L’any que ve segur que arriabareu!

Biblioteca Josep Roig i Raventós
Plaça Catalunya, 1- 08870 Sitges

93 894 84 86 / b.sitges.jrr@diba.cat

Biblioteca Santiago Rusiñol

Plaça de l’Ajuntament, 13 – 08870 Sitges

93 894 11 49 / b.sitges.sr@diba.catUS RECORDEM QUE PER A UN BON FUNCIONAMENT DE L’ACTIVITAT DE L’HORA DEL CONTE CAL RESPECTAR UNES NORMES BÀSIQUES.

 És una activitat FAMILIAR adreçada, especialment, a INFANTS DE 3 A 10 ANYS.

 • Els menors de 8 anys han d’estar ACOMPANYATS, EN TOT MOMENT, d’un adult. És l’ADULT el RESPONSABLE de TOTS els infants al seu càrrec.
 • Comença a les 17.30 hores. Cal ser PUNTUAL. Un cop iniciada la sessió NO ES POT ENTRAR a la sala mentre el narrador/a està explicant el conte.
 • Si sortiu durant el conte us HAUREU D’ESPERAR a que s’acabi el conte, que està explicant, per tornar a entrar.
 • Si un infant es cansa i/o està neguitós ( es belluga molt, plora, crida, molesta…) i no segueix el conte us agrairem que SORTIU de la sala, per RESPECTE als altres nens i nenes i al narrador o narradora.
 • Els coixins es poden utilitzar lliurement per asseure’s, però CAL RETORNAR-LOS AL SEU LLOC.
 • Un cop finalitzada l’hora del conte, cal tornar a MODERAR EL TO DE VEU, agafeu els llibres i llegir-los amb tranquil·litat.
 • Recordeu que continueu a la BIBLIOTECA.

 

I ARA, GAUDIM-NE TOTS !!!

COMENÇA L’HORA DEL CONTE !!!

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s