Clubs infantil i juvenil

 


FINAL DE CURS DELS CLUB DE LECTURA JUVENIL I PROTAGONISTA JOVE

En el mes de maig hem donat fi, un any més, als clubs de lectura infantil i juvenil que organitzem i moderem les biblioteques de Sitges.

Han sigut tres sessions en les que hem llegit i parlat dels tres llibres finalistes dels premis Protagonista Jove i Premi Atrapallibres que organitza el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT). En la darrera sessió vam puntuar les tres lectures i vam enviar els nostres resultats al Consell per tal que amb la resta de participants del territori es triï l’obra guanyadora de cada categoria.

El dia 14 de juny que es faran públics els resultats i veurem si coincideixem amb els nostres!

Amb els clubs hem conegut gent nova, hem gaudit d’una estona tranquil·la, hem parlat de llibres, hem recomanat uns altres, hem rigut, i també ens ha donat peu a parlar de diferents temes de la família, amics…

Moltes gràcies als que heu participat i de cara el curs vinent us hi esperem, de nou, amb molta il·lusió!

I a la resta us hi animem a formar-ne part!

 


 

CLUB DE LECTURA JUVENIL, PROTAGONISTA JOVE

EllaMaig

Club de lectura JUVENIL, amb el llibre “Ella” de Núria Pradas.

Un detectiu en hores baixes reb una proposta, que li fa una noia misteriosa, per investigar un cas que gira al voltant del proper alcalde de Barcelona. 

 

 

 

 

La noia ocell_JNAbril 

Club de lectura JUVENIL, amb el llibre “La noia ocell” de Sandy Stark-McGinnis

La December és una noia d’onze anys que sempre ha viscut en famílies d’acollida, però sense acabar de trobar el seu lloc. És una experta en el coneixement dels ocells i està convençuda que de la cicatriu que té a l’esquena li sortiran unes ales amb les que podrà marxar lluny, lluny, molt lluny. Tot canvia quan coneix la l’Eleanor i anirà a viure amb ella.

Una història realista amb ritme tranquil, en la que la protagonista vol saber qui és i perquè actua com actua, tot i que la seva història sigui dura d’acceptar.

 

el_famosissim_catalegMarç

Club de lectura JUVENIL, amb el llibre “El Famosíssim catàleg de Walker & Dawn” de Davide Morosinotto

Els quatre protagonistes hauran d’emprendre un llarg viatge per tal de bescanviar un objecte que han demanat en el famós catàleg de Walker i Dawn.

Un llibre ple d’aventures, misteris, amistat… al més pur estil de Mark Twain.

 

 

Logo Club de lectura juvenil Protagonista Jove

Els participants formaran part del jurat per tal de triar el guanyador del 26è Premi de Literatura Protagonista Jove, convocat per el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT).

De les tres lectures nominades haurem de votar quina és, de l’edició 2021-2022, la nostra guanyadora.

Farem tres trobades que tindran lloc en els mesos de març, abril i maig del 2022 a les 17:30h, i també farem les votacions per decidir quin és el nostre llibre guanyador.

Si tens més de 12 anys  i vols formar-ne part, vine i apunta-t’hi a la biblioteca!

Si esteu interessats us hi podeu apuntar venint a la biblio, fent un correu electrònic (b.sitges.sr@diba.cat) o per telèfon (93 894 11 49) o també  en aquest enllaç:

Club juvenil Protagonista Jove (+ de 12 anys)  

 


 

CLUB DE LECTURA INFANTIL, ÀURYN

 

 

Sense filtresMaig 

Club de lectura INFANTIL, amb el llibre “Sense filtres” de Maria Carme Roca

Des de que l’Anton ha fet tretze anys tot li surt del revés. Pensa que tot és culpa de la seva veïna, la Greta, que li ha llençat una maledicció. Però a més l’Anton està enamorat … d’una mestra, i tot plegat li portarà embolics i misteris que haurà de solucionar i resoldre.

 

 

 

Som tempestaAbril

Club de lectura INFANTIL, amb el llibre “Som tempesta” de Michela Murgia

Les històries d’herois, normalment són històries, majoritàriament masculins,  individuals i amb poders sobrenaturals. Però en aquest llibre trobarem diferents històries col·lectives herois (perquè tots ho som) que han canviat el món.

 

 

 

CapgiratMarç

Club de lectura INFANTIL, amb el llibre “Capgirat” d’Alba Dalmau i Cinta Vidal

Un àlbum que ens parla que el món s’ha capgirat, sacsejat i algunes coses s’han perdut.

Un llibre que haurem de capgirar.

 

 

Logo Club de lectura infantil Àuryn

Club de lectura per a nenes i nens de 10 a 12 anys (5è i 6è de primària),  amb ganes de participar en una activitat diferent i divertida envoltada de llibres,  aventures i molta fantasia.

Els participants formaran part del jurat per tal de triar el guanyador del 17è Premi de Literatura infantil Atrapallibres, convocat per el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT).

De les tres lectures nominades haurem de votar quina és, de l’edició 2021-2022, la nostra guanyadora.

Farem tres trobades en els mesos de març, abril i maig del 2022 a les 17:30h, i també farem les votacions per decidir quin és el nostre llibre guanyador.

Veniu, ens ho passarem bé!

Si esteu interessats us hi podeu apuntar venint a la biblio, fent un correu electrònic (b.sitges.sr@diba.cat) o per telèfon (93 894 11 49) o també  en aquest enllaç:

Club infantil Àuryn (Atrapallibres de 10-12 anys) 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s