Altres matèries

Novetats novembre, 2020


Descarrega aquí el PDF

Destaquem …

Destinos literariosTítol: Destinos literarios

Autores: Sarah Baxter ; il·lustracions d’ Amy Grimes

Editorial: Anaya Touring, 2020

Signatura: 910.4(100) Bax

Sinopsi:  Explora els paisatges i llocs que van inspirar grans novel·les.

Gràcies als seus belles il·lustracions i perspicaços històries, aquest llibre et transportarà immediatament a una varietat de destins literaris repartits per tot el planeta.

Els llocs aquí recollits no són mers telons de fons de les històries narrades, sinó que es presenten com a personatges per dret propi. Capbussa’t en aquest llibre per descobrir algunes de les destinacions literaris més fascinants del món i les novel·les que les homenatgen.

Consulta’l al catàleg Aladí


Per què la infànciaTítol: Per què la infància : sobre la necessitat que les nostres societats apostin definitivament per les nenes i els nens

Autor:  Francesco Tonucci

Editorial: Edicions Destino, novembre del 2019

Signatura: 37.01 Ton

Sinopsi: Tots els drets dels nens estan recollits en un tractat internacional que obliga els governs a complir-los: la Convenció sobre els Drets del Nen (CDN). És el tractat mes ratificat de la historia, i els 195 Estats que l’han ratificat n’han de passar comptes amb el Comitè dels Drets del Nen.

El dubte però, plana sobre les bones intencions polítiques: tots els passos l’han ratificat i

signat (menys els EUA). És raonable? És creïble? Aquest assaig vol analitzar el perquè la societat ha d’apostar de veritat per la infància, i posa de manifest les grans contradiccions que com a societat tenim pel que fa a l’educació dels nens.

Un assaig necessari que ens confronta amb la necessitat d’apostar definitivament per la infància.

Consulta’l al catàleg Aladí


En el peor de los casosTítol: En el peor de los casos : manual de supervivencia en situaciones límite

Autors: Joshua Piven & David Borgenicht

Editorial: Libros Cúpula, febrero de 2020

Signatura: 796.5 Piv

Sinopsi: En aquest bestseller internacional, els autors ens ofereixen consells i instruccions per sortir airós de situacions imprevistes en que podries jugar-te la vida. Dins dels perills que aborda, es troben situacions clàssiques com arenes movedisses, atacs de tauró o realització d’una traqueotomia urgent; però també s’inclouen amenaces de segle XXI: com eludir un dron o com reconèixer notícies falses entre d’altres.

Consulta’l al catàleg Aladí


Educación en la amistad adolescenciaTítol: La Educación en la amistad durante la adolescencia : caso Instituto Rosedal

Autora:  Ana Paula Ronchi

Editorial: EUNSA, 2020

Signatura: 37.03 Ron

Sinopsi:  L’amistat és una relació que envolta la vida de tot ésser humà. En l’adolescència es descobreix de forma especial aquest tipus de relació i es va madurant juntament amb la persona. És important tenir en compte que l’amistat està plena d’elements que són necessaris perquè es pugui entaular aquest tipus de relació de la forma més autèntica possible. Tot i que la amistat es dóna de forma espontània, la manca de certs factors pot dificultar la relació o fins i tot anul·lar-la. En aquest treball es parlarà del que és l’amistat i la seva importància en l’adolescència mitjana, enfocat sobretot a alumnes de l’Institut Rosedal Mèxic, a fi de poder il·luminar els formadors en la seva tasca en l’acompanyament i educació en l’amistat.

Consulta’l al catàleg Aladí


PandemocraciaTítol:   Pandemocracia : una filosofía de la crisis del coronavirus

Autor:  Daniel Innerarity

Editorial: Galaxia Gutenberg, mayo de 2020

Signatura: 338.97 Inn

Sinopsi:  Segons la seva etimologia, una pandèmia és una malaltia infecciosa que afecta tots, mentre que una epidèmia tindria una àrea geogràficament limitada. Podríem dir que els nostres instruments de govern estan dissenyats per gestionar epidèmies i no pandèmies, en tant que són institucions locals i no globals. D’aquí la primera sensació d’impotència davant d’un fenomen que exigeix ​​una major integració política de la humanitat, en la línia d’enfortir les institucions transnacionals o la governança global i, en general, una transició cap a formes d’intel·ligència cooperativa, clarament insuficients en el món en què vivim. Es dóna la paradoxa que un risc que ens iguala a tots revela a el mateix temps el desiguals que som, provoca altres desigualtats i posa a prova les nostres democràcies. De tot això es parla en aquest llibre, una reflexió filosòfica d’urgència realitzada en un moment excepcional de la nostra història.

Consulta’l al catàleg Aladí


4 gatsTítol: Els 4 Gats : les set vides d’un local emblemàtic de Barcelona

Autor:  Jordi Notó i Brullas

Editorial: Ajuntament de Barcelona : Viena, novembre del 2019

Signatura: 9(46.71Bar) Not

Sinopsi:  Els Quatre Gats és el local més emblemàtic de la Barcelona modernista. Mentre va funcionar, del juny del 1897 al juliol del 1903, va aconseguir projectar la seva aurèola de cau bohemi i bressol de genis locals i universals –Ramon Casas, Santiago Rusiñol, Pablo Picasso i el singular Pere Romeu en són alguns dels més destacats–, que ha arribat fins als nostres dies.

Consulta’l al catàleg Aladí


MonetizagramTítol: Monetizagram

Autor:  Pedro Rojas

Editorial: LID Editorial Empresarial, febrero de 2020

Signatura: 658.8 Roj

Sinopsi:  Instagram s’ha convertit en un mitjà imprescindible per donar visibilitat a petits negocis i empreses en tots els sectors i també per als professionals que ofereixen els seus serveis. Però per què a uns els funciona i a uns altres no? Per què alguns comptes tenen més seguidors que altres? Com pot algú convertir-se en influencer?

A Monetizagram, trobaràs les claus per vendre a Instagram de manera reeixida, així com les respostes a totes les preguntes que t’has vingut fent des de sempre: Com vendre a través d’Instagram? Com funciona l’algoritme? Què publicar, com publicar i per a qui publicar? Com desenvolupar una estratègia de màrqueting visual coherent? A més, amb aquest llibre coneixeràs tots els elements que s’amaguen darrere de l’algoritme d’Instagram: per què canvia tant, què has de fer perquè et proporcioni un millor abast, què és l’IG Rank, com es determina l’ordre de les publicacions en el feed, què és el shadowban, quines accions has d’evitar perquè no penalitzin el teu compte, etc.

Consulta’l al catàleg Aladí


Biblia MasterchefTítol: La Biblia de Masterchef : todas las recetas, técnicas e ingredientes que necesitas para cocinar como el mejor

Editorial: Espasa, maig de 2020

Signatura: 641 Bib

Sinopsi:  La Bíblia de MASTERCHEF és el llibre de referència per a qualsevol amant de la cuina que recull els secrets del talent culinari més mediàtic de TVE.

Les millors receptes, les tècniques imprescindibles, els estris necessaris, el pas a pas de les elaboracions i tots els aliments que has de conèixer perquè no se’t resisteixi cap plat.

Des de com fer un risotto fins a com donar el punt idoni a la carn, des marinar 1 peix fins a elaborar les millors trufes de xocolata, aquí trobaràs tot el que necessites per cuinar com el millor xef i somiar amb estrelles Michelin.

Consulta’l al catàleg Aladí


Silver economyTítol: Silver economy : mayores de 65 : el nuevo targe

Autor:  Juan Carlos Alcaide

Editorial: LID Editorial Empresarial, febrero de 2020

Signatura: 658.8 Alc

Sinopsi:  La majoria dels països estan madurant a una gran velocitat i l’envelliment de la població, juntament amb la millora en l’esperança i la qualitat de vida, ha propiciat l’aparició d’un rendible nou mercat: els majors de 65 anys. Són persones que cada vegada estan més allunyades dels estereotips que teníem fins ara: són actives, digitals, gaudeixen de bona salut i d’una llibertat financera més gran.

Aquest escenari demogràfic ha obert un camp d’oportunitats per al món empresarial: l’economia de la gent gran o silver economy. L’autor, Juan Carlos Alcaide, presenta aquestes noves oportunitats de negoci i les finestres que s’obren en el context de l’envelliment poblacional amb enfocaments que van des del màrqueting fins l’envelliment actiu i la salut, des del turisme i l’oci fins a la biogerontología i les teràpies antienvelliment, les llars i les residències, la tecnologia o els serveis financers: productes ageing friendly, serveis d’ajuda a domicili, plataformes d’oci, reformes de la llar, nous models de mobilitat, tecnologia adaptada, habitatges turístics, ajuda psicològica, envasos d’obertura fàcil, etc.

Consulta’l al catàleg Aladí


Black MusicTítol: El Pequeño libro de la Black Music

Autors:  Hervé Bourhis y Brüno

Editorial: Norma Editorial, marzo de 2020

Signatura: 78.03 Bou

Sinopsi:  Sabies que la primera aparició escrita de la paraula “funky” data de 1784? Quin artista copava els quatre primers llocs de la “Harlem hit parade” al 1946? Per què Stevie Wonder és cec? Com va tocar Solomon Burke en una reunió de l’KKK? Com anomenava el pare de Michael Jackson al seu fill? Qui va popularitzar el autotune al rap? Quin és el millor disc de Kanye? I de Prince? D’Otis? De funk? De soul? Hervé Bourhis i Brüno ens ho expliquen en aquest apassionant recorregut per la història de la música negra americana, de 1945 fins els nostres dies.

Consulta’l al catàleg Aladí

I moltes novetats més! 

3 LOGOS alineats


ALTRES MATÈRIES. NOVETATS ANTERIORS:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s