Préstec

Prestec5La Xarxa de Biblioteques Municipals dóna accés a més de vuit milions de documents (llibres, DVD, CD, revistes i diaris) que podràs localitzar a l’Aladí, el catàleg col·lectiu de la Xarxa.

El préstec és gratuït i permet endur-te a casa durant 30 dies fins a 30 documents (en el cas dels bibliobusos, 21 documents). Només necessites disposar del carnet de la biblioteca, que és vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya i també permet gaudir de descomptes culturals.

També pots descarregar-te llibres electrònics des del portal eBiblio Catalunya. Més informació sobre el ‘Préstec de llibres electrònics‘.

PRÉSTEC D’AUTOSERVEI

El servei de préstec d’autoservei facilita a l’usuari autogestionar el préstec i retorn dels documents. Per fer ús d’aquest servei, cal portar el carnet de la biblioteca per tal que l’aparell d’autopréstec en faci la lectura del codi de barres. Amb aquest sistema pots realitzar préstecs, renovacions i consultar l’estat del teu carnet, així com retornar els documents amb total autonomia sense passar pel taulell de préstec.

Com utilitzar el préstec autoservei?

En els següents vídeos podràs veure com funciona el sistema, tant per agafar llibres en préstec com per tornar-los.

 

Deixa un comentari