Novel·la Juvenil

 

Descarrega-te’l


DESEMBRE 2020 · NOVETATS


 

El jardí secretTítol: “El Jardí secret”

Autor: Burnett, Frances Hodgson, 1849-1924

Editorial: Viena, 2017

Signatura: JN Bur

Sinopsi: Després de perdre els pares a l’Índia a causa d’una epidèmia, Mary Lennox, una nena de nou anys malcriada i insuportable, viatja a Anglaterra per anar a viure amb el seu oncle, Archibald Craven, que no sembla disposat a mostrar cap mena d’interès per ella. Per si això fos poc, la nova llar de la Mary és una mansió perduda enmig del no-res.

Reserva’l AQUÍ


Artemis FowlTítol: “Artemis Fowl”

Autor: Colfer, Eoin

Editorial: Estrella Polar, junny del 2019

Signatura: JN Col

Sinopsi: L’Artemis Fowl és un noi amb una intel·ligència superior, fill d’un senyor del crim irlandès, que aprofifita la seva ment brillant per perpetrar activitats delictives. Quan l’Artemis descobreix l’existència d’una civilització màgica sota terra, hi veu una oportunitat d’or. De sobte, disposa d’un munt d’espècies noves que li permetran posar a prova les seves enginyoses conspiracions. Tot i això, l’Artemis no coneix les ànimes màgiques tant com es pensa. I això que desconeix se li pot acabar girant en contra…

Reserva’l AQUÍ


Espies en tutuTítol: “Espies amb tutú : un misteri de l’Escola de Ballet Swan House”

Autor: Lipscombe, Helen

Editorial: La Galera, febrer de 2020

Signatura: JN Lip

Sinopsi: La Milly té greus problemes. No només ha d’arruïnat el ball més important de la seva vida, sinó que la seva mare, una important ballarina, ha desaparegut. I això només és el començament.  De cop i volta, la Milly rep una invitació per unir-se a una misteriosa escola de ballet. Però l’Escola Cigne no és només una escola de ballet, és una escola per a espies. La Milly aprendrà que la seva mare i ella corren perill. Podrà fer-li front tot ballant de puntes?

Reserva’l AQUÍ


Nascuts per ser breusTítol: “Nascuts per ser breus”

Autor: Mata, Toni

Editorial: La Galera, març del 2020

Signatura: JN Mat

Sinopsi: Al cel, un comptador indica que la població mundial està a punt d’arribar al seu límit, els 10.000 milions. Tothom treballa de pressa perquè saben que el suburbi menys productiu serà llaurat de dalt a baix. Tothom serà anihilat. L’única manera de fugir per sempre de la llaurada i deixar de ser un Breu és convertir-se en un Etern i entrar a Ciutat Eterna, on es pot perllongar la vida indefinidament injectant-te una cura.

Premi Joaquim Ruyra, 2019

Reserva’l AQUÍ


Sol de mitjanitTítol: “Sol de mitjanit”

Autor: Meyer, Stephenie

Editorial: Fanbooks, setembre del 2020

Signatura: JN Mey

Sinopsi: La història, a través dels ulls de l’Edward, agafa un nou i fosc gir. Conèixer la bonica i misteriosa Bella és el més intrigant i desconcertant que ha experimentat en la seva llarga vida com a vampir. A mesura que sabem detalls més fascinants sobre el passat de l’Edward i la complexitat dels seus pensaments interns, entenem per què aquesta és la seva lluita definitiva. Com és possible que s’enamori de la Bella tot i sabent que està posant la seva vida en perill?

Reserva’l AQUÍ


Irlanda sin tiTítol: “Irlanda sin ti”

Autor: Rhei, Sofía

Editorial: Edebé, febrero 2020

Signatura: JN Rhe

Sinopsi: Una història d’amistat, entre dos joves, d’origen molt diferent, que es troben sense buscar-se, en la Irlanda en la que qualsevol llegenda és possible.

Reserva’l AQUÍ


TallyTítol: “Tally, la niña tigre”

Autor: Scott, Libby

Editorial: Duomo Ediciones, marzo de 2020

Signatura: JN Sco

Sinopsi: La Tally és autista, però ho amaga tant com pot. Sap que la gent al seu voltant quan ho sap es sent incòmoda; no entenen l’autisme. I no l’entenen a ella. Tally amaga la seva part més vertadera. Però quan aquesta part és valenta i meravellosa no pot estar amagada per sempre.

Reserva’l AQUÍ


Nena del farTítol: “La Nena del far”

Autor: Schaap, Annet

Editorial: Pagès Editors, 2020

Signatura: JN Sch

Sinopsi: Aquesta història parla del mar. D’éssers marins misteriosos i pirates ferotges. De la Casa Negra de l’Almirall, on es diu que hi viu un monstre. D’un far gris en una illa enganxada pels pèls a terra ferma. És la història de la Llumeta, la filla del faroner, que cada vespre s’enfila seixanta-un graons per encendre el llum, i d’una nit de tempesta en què no li queden mistos i tot va malament. Però, sobretot, és una història sobre ser valent i ser capaç de més del que mai t’hauries pensat.

Reserva’l AQUÍ

 

 


NOVEMBRE 2020· NOVETATS


Títol: “Balada d’ocells i serps. Els Jocs de la fam”JN_Balada d'ocells i serps

Autor: Collins, Suzanne

Editorial: Fanbooks, 2020

Signatura: JN  Col

Sinopsi:  És el matí de la sega que suposarà l’inici dels desens Jocs de la Fam, celebrats cada any. Al Capitoli, en Coriolà Snow, de divuit anys, es prepara per al seu moment de glòria com a mentor dels Jocs. La casa Snow, en altres temps poderosa, passa per moments difícils i el seu destí penja de la remota possibilitat que en Coriolà sigui capaç de superar els seus companys d’estudis quant a encant, enginy i estratègia fent de mentor per a l’ofrena vencedora.  Però ho té tot en contra. Li han assignat una ofrena humiliant del Districte 12, una noia que sembla la pitjor de totes les que li podien tocar. Ara els seus destins estan inevitablement lligats…

Reserva’l AQUÍ


JN_La cabraTítol: “La cabra”

Autor: Fleming, Anne

Editorial: Sembra Llibres, febrer 2020

Signatura: JN Fle

Sinopsi: Quan a la mare de la Kid li ofereixen estrenar una obra de teatre alternatiu a Nova York, tota la família es mida sis mesos a un bloc de pisos de Manhattan. Els rumors diuen que en aquell edifici hi viu una cabra. Com és possible? Aviat descobrirà que aquell misteri no és el més curiós de l’edifici, sinó els personatges fascinants que l’habiten.

Reserva’l AQUÍ


JN_El peix número 14Títol: “El Peix número 14”

Autor: Holm, Jennifer L.

Il·lustracions: Roldán, Gustavo

Editorial: Viena, novembre del 2019

Signatura: JN Hol

Sinopsi: La vida de l’Ellie Cruz, amb 12 anys, es capgira quan el seu avi, el famós científic Melvin Sagarsky, es presenta a casa seva amb l’aparença d’un adolescent. L’home ha descobert la fórmula de l’eterna joventut i l’ha provat ell mateix, però com a conseqüència en Melvin es converteix en company d’escola de l’Ellie durant el dia i en el seu cangur les nits que la seva mare no és a casa.

Reserva’l AQUÍ


magus-el-magTítol: “Magus (El Mag)”
Autor: Cortés, Jesús
Editorial: Bromera, octubre, 2019
Signatura: JN Cor
Sinopsi: El mag Magus es guanya la vida fent trucs de màgia i
il·lusionisme de poble en poble. Al seu pas per Chependale haurà
d’ajudar Nick i Henry, dos amics amenaçats pels Cobres, una colla de
fanfarrons que l’obligaran a traure’s de la mànega una màgia tan
sorprenent com aterridora, l’autèntica màgia que no coneix ningú.
Magus és una història que ens demostra que un fenomen com l’assetjament no és un mal exclusiu de la societat actual, sinó que sempre ha estat present en les nostres vides.

Reserva’l AQUÍ

 


Amb el suport del Departament de Cultura3 LOGOS alineats


Descarrega’t aquí les novetats anteriors: