Cinema

Novetats novembre CINEMA

Novetats novembre, 2020

Aquest mes destaquem…

JokerTítol: Joker

Directors:  Todd Phillips

EEUU · 2020 · 117 min.

Signatura: DVD Jok

Sinopsi:  El còmic fracassat Arthur Fleck, menyspreat per la societat, inicia un lent descens a mesura que es transforma en el geni criminal conegut com Joker.


Consulta’l al catàleg Aladí

mientras dure la guerra

Títol: Mientras dure la guerra

Directora: Alejandro Amenábar

Espanya · 2020 · 103 min.

Signatura: DVD Mie

Sinopsi: Espanya. Estiu de 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament la rebel·lió militar que promet portar ordre a la convulsa situació de país. Immediatament és destituït pel govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca. La deriva sagnant del conflicte i l’empresonament d’alguns dels seus companys fan que Unamuno comenci a qüestionar la seva postura inicial i a sospesar els seus principis.

Consulta’l al catàleg Aladí


ParasitosTítol: Parásitos

Director: Bong Joon Ho

Espanya · 2014 · 192 min.

Signatura: DVD Par

Sinopsi: Tota la família de Ki-taek està a l’atur i s’interessa molt pel tren de vida de la riquíssima família Park. Un dia, la seva filla aconsegueix que li recomanin per donar classes particulars d’anglès a casa dels Park. És el començament d’un engranatge incontrolable, de el qual ningú sortirà indemne.

Consulta’l al catàleg Aladí   


Ad AstraTítol: Ad Astra

Director: James Gray

EEUU · 2019 · 118 min.

Signatura: DVD Ad A

Sinopsi:  En una arriscada missió, l’astronauta Roy McBride recorrerà un sistema solar ple de perills per tal de descobrir la veritat sobre la desaparició del seu pare i la seva malmesa expedició que ara, 30 anys després, amenaça l’univers.

Consulta’l al catàleg Aladí   


Padre no hay mas que unoTítol: Padre no hay mas que uno

Director: Santiago Segura

Espanya · 2019 · 92 min.

Signatura: DVD Pad

Sinopsi: Xavier, un informàtic addicte a la feina i pare de cinc fills, viu absort en les seves coses i convençut que la seva dona s’ofega en un got d’aigua pel que fa a la cura dels nens, fins que ella se’n va de viatge només per que comprengui el que això suposa.

Consulta’l al catàleg Aladi   


Pajaros de veranoTítol: Pájaros de verano

Directors: Ciro Guerra, Cristina Gallego

EEUU · 2018 · 125 min.

Signatura: DVD Paj

Sinopsi: Basada en una història real que explica l’origen del narcotràfic a Colòmbia, la pel·lícula se situa en els anys 70 quan la joventut nord-americana abraça la cultura hippie i amb ella a la marihuana. Això provoca que els agricultors de la zona es converteixin en “empresaris” a un ritme veloç. Al desert de Guajira, una família indígena Wayuu es veu obligada a assumir un paper de lideratge en aquesta nova empresa. La riquesa i el poder es combinen amb una guerra fratricida que posarà en greu perill la seva família, a les seves vides i a les seves tradicions ancestrals.

Consulta’l al catàleg Aladí   


Erase una vez en HLLWTítol: Erase una vez en Hollywood

Director: Quentin Tarantino

EEUU · 2019 · 155 min.

Signatura: DVD Era

Sinopsi: Los Angeles, 1969. En les raneres de l’edat daurada de Hollywood, la decadent estrella de cinema Rick Dalton i el seu doble de tota la vida, Cliff Booth, intenten obrir-se pas en una indústria que amb prou feines reconeixen.

Consulta’l al catàleg Aladí   

 


FarewellTítol: The Farewell

Director: Lulu Wang

EEUU · 2020 · 96 min.

Signatura: DVD Far

Sinopsi: Després de descobrir que la seva estimada matriarca pateix un càncer de pulmó terminal, la seva família decideix que ella no ho sàpiga, i convoquen una reunió familiar a la Xina a la qual s’espera que acudeixin tots els membres que l’han conegut al llarg de la seva vida. Tot i que els pares de Billi, que viuen a Nova York, es neguen a participar en el que per a ells és una farsa, la seva jove i tossuda filla posa rumb a la Xina per poder acomiadar-se de la seva àvia i, de passada, tornar a forjar els vincles perduts amb la seva família a causa de la distància.

Consulta’l al catàleg Aladí  


SuspiriaTítol: Suspiria

Director: Luca Guadagnino

Espanya · 2018 · 146 min.

Signatura: DVD Sus

Sinopsi: Susie Bannion, una jove i ambiciosa ballarina, s’instal·la a Berlín per rebre classes en una prestigiosa escola de ballet. Aviat descobrirà que alguna cosa fosca plana sobre la companyia, una foscor que devora la directora artística, a Susie i a un afligit psicoanalista.

Consulta’l al catàleg Aladí    


Trinchera infinitaTítol: La Trinchera infinita

Directors: Aitor Arregi, Jon Garaño, José Mari Goenaga

EEUU · 2019 · 141 min.

Signatura: DVD Tri

Sinopsi: Higinio i Rosa porten pocs mesos casats quan esclata la Guerra Civil, i la vida d’ell passa a estar seriosament amenaçada. Amb ajuda de la seva dona, decidirà utilitzar un forat cavat a casa com amagatall provisional. La por a les possibles represàlies, així com l’amor que senten l’un per l’altre, els condemnarà a una tancada que durarà durant més de 30 anys.

Consulta’l al catàleg Aladí    

 

I moltes novetats més !

 

 


Amb el suport del Departament de Cultura

GENE cultura_h3             DIPU bibliosBlancp           AJU img_11034794_1


Descarrega’t aquí les novetats anteriors: