Cinema

Descarrega aquí el PDF

Novetats març de 2021

Aquest mes destaquem…

1917Títol: 1917

Director: Sam Mendes

Espanya · 2019 · 115 min.

Signatura: DVD 191

Sinopsi:  A dos joves soldats britànics, Schofield i Blake, se’ls assigna una missió pràcticament impossible: creuar en una cursa contrarellotge el territori enemic per lliurar un missatge i eviatr així caure en un parany que podria acabar amb la vida de centenars de soldats, entre ells , el germà de Blake.

Consulta’l al catàleg Aladí


Linea invisibleTítol: La Línea invisible

Director: Mariano Barroso

Espanya · 2020 · 6 episodis de 45 min.

Signatura: DVD Lin

Sinopsi: Minisèrie sobre els començaments d’ETA. El 7 de juny de 1968, el líder d’ETA, Txabi Etxebarrieta, creuava “la línia invisible” assassinant a la primera de les 853 víctimes de l’organització terrorista, el guàrdia civil gallec José Antonio Pardines, de només 25 anys d’edat. Poques hores després, el mateix Txabi Etxebarrieta era abatut en un enfrontament amb la guàrdia civil, convertint-se així en el primer terrorista a matar i el primer a morir en la història d’ETA. Després de la mort del seu líder, els companys de Txabi van decidir venjar assassinant al seu principal perseguidor, l’inspector Melitón Pomes. No eren conscients que estaven a punt d’obrir un camí ple de dolor i venjança, de por i terror, que marcaria els següents cinquanta anys de la història d’Espanya

Consulta’l al catàleg Aladí


The CrownTítol: The Crown. Temporada 3

Espanya · 2014 · 10 episodis de 50 min.

Signatura: DVD Cro

Sinopsi: La tercera temporada se centra de nou en la vida de la reina Isabel II però aquesta vegada en el període de temps comprès entre 1964 i 1976, narrant al seu torn els esdeveniments històrics més important de el segle XX. Per exemple, es mostra el procés de descolonització d’Àfrica i el Carib, la victòria de país al Mundial de Futbol de 1966 o investidura de el Príncep Carlos i l’arribada de l’home a la Lluna el 1969.

Consulta’l al catàleg Aladí   


Ladron de bicicletasTítol: Ladrón de bicicletas

Director: Vittorio de Sica

EEUU · 1948 · 89 min.

Signatura: DVD Lad

Sinopsi:  A la Roma de la postguerra, Antonio, un obrer en atur, aconsegueix un senzill treball enganxant cartells a condició que tingui una bicicleta. D’aquesta manera, amb prou feines aconsegueix comprar-se una, però en el seu primer dia de treball es la roben. És així com comença tota l’aventura d’Antonio juntament amb el seu fill Bruno per recuperar la seva bicicleta mentre la seva dona Maria espera a casa juntament amb el seu altre fill.

Consulta’l al catàleg Aladí   


RomaTítol: Roma

Director: Alfonso Cuarón

Espanya · 2018 · 135 min.

Signatura: DVD Rom

Sinopsi: Recreació de la ciutat de Mèxic dels anys 70 a través de les experiències de Cleo, l’empleada domèstica indígena que manté la llar en funcionament, al càrrec de quatre nens petits abandonats pel seu pare.

Consulta’l al catàleg Aladi   


Viaje de MartaTítol: El Viaje de Marta (staff only)

Directors: Neus Ballús

EEUU · 2019 · 84 min.

Signatura: DVD Paj

Sinopsi: Marta, una noia de 17 anys, va de vacances a un ressort a Àfrica amb el seu pare i el seu germà petit. Marta s’avorreix i prefereix passar més temps amb els joves que treballen a l’hotel que amb la seva pròpia família. Aquestes noves amistats tensaran la relació amb el seu pare i obligaran a la família a parlar i tractar d’entendre.

Consulta’l al catàleg Aladí   


El Hombre invisibleTítol: El hombre invisible

Director: Leigh Whannell

EEUU · 2020 · 119 min.

Signatura: MM 441 Hom

Sinopsi: Atrapada en una violenta i controladora relació amb un brillant científic, Cecilia aconsegueix escapar una nit i deixa enrere al seu maltractador. Poc després, el seu ex parejha mor sobtadament. Però aviat començaran a succeir coses estranyes al seu entorn i als seus éssers estimats, el que fa que la seva idea que tot sigui un engany de la seva ex-parella cobri més força al seu cap.

Consulta’l al catàleg Aladí    

I moltes novetats més !

 


Amb el suport del Departament de Cultura

GENE cultura_h3             DIPU bibliosBlancp           AJU img_11034794_1