Cinema

Descarrega aqui les novetats

Novetats febrer, 2020

 

Aquest mes destaquem…

 

Dolor y gloriaTítol: Dolor y gloria

Directors:  Pedro Almodóvar

EEUU · 2019 · 105 min.

Signatura: DVD Dol

Sinopsi: Narra una sèrie de retrobaments a la vida de Salvador Mallo, un director de cinema en el seu ocàs. Alguns d’ells físics, i d’altres recordats, com la seva infància en els anys 60, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València, a la recerca de prosperitat, així com el primer desig, el seu primer amor adult ja al Madrid de dels 80, el dolor de la ruptura d’aquest amor quan encara era viu i palpitant, l’escriptura com a única teràpia per oblidar l’inoblidable, el primerenc descobriment de cinema, i el buit, l’incommensurable buit davant la impossibilitat de seguir rodant. “Dolor i Glòria” parla de la creació, de la dificultat de separar-la de la pròpia vida i de les passions que li donen sentit i esperança.

Consulta’l al catàleg Aladi

 

Van_Gogh_a_las_puertas_de_la_eternidadTítol: Van Gogh, a las puertas de la eternidad

Directora: Julian Schnabel

Espanya · 2019 · 107 min.

Signatura: DVD Van

Sinopsi: El pintor holandès postimpressionista, Van Gogh (Willem Dafoe), es va mudar el 1886 a França, on va viure un temps coneixent membres de l’avantguarda incloent a Paul Gauguin (Oscar Isaac). Una època en la qual va pintar les obres mestres espectaculars que es poden reconèixer a tot el món avui en dia.

Consulta’l al catàleg Aladi   

 

Harry PotterTítol: Harry Potter : colección 8 películas

Director: David Yates

Espanya · 2014 · 20 hr.

Signatura: DVD Har

Sinopsi: La màgica aventura comença quan Harry Potter és convidat a assistir a Col·legi Hogwarts de Màgia i Bruixeria; Cotxes voladors, arbres que ataquen i un misteriós elf domèstic que avisa Harry del gran perill que li aguaita al seu retorn al segon any: Harry s’ha d’enfrontar als Dementores xucladors d’ànima, superar en astúcia a un home llop i aprendre la veritat sobre el presoner fugat d’Azkaban, Sirius Black; Harry ha de vèncer a un mortífer drac, a ferotges dimonis aquàtics i a un laberint encantat només per trobar-se a si mateix en les cruels arpes del Que No Ha Ser Nomenat; Quan pocs creuen que Lord Voldemort ha tornat, Harry ha entrenat secretament als seus amics per a la batalla màgica que s’acosta …

Consulta’l al catàleg Aladi   

 

Expediente 64Títol: Expediente 64

Director: Hr. Boe

EEUU · 2019 · 113 min.

Signatura: DVD Exp

Sinopsi: La història arrenca amb un descobriment: després d’una paret falsa, es troben tres cadàvers momificats al voltant d’una taula, i al costat d’un seient lliure. El detectiu Carl Mørck i el seu assistent Assad seguiran les pistes fins a una institució on tenien lloc experiments mèdics. Allà, intentaran descobrir qui havia d’ocupar el quart seient, en aquest nou cas del Departament Q.

Consulta’l al catàleg Aladi   

 

el hijoTítol: El hijo

Director: David Yarovesky

Espanya · 2019 · 87 min.

Signatura: DVD Hij

Sinopsi: Què passaria si un nen d’un altre món realitzés un aterratge d’emergència a la Terra i en lloc d’esdevenir un heroi per a la humanitat demostrés ser alguna cosa molt més sinistre? El matrimoni format per Tori (Elizabeth Banks) i Kyle Breyer (David Denman) sempre ha volgut tenir un fill. Quan decideixen criar a Brandon (Jackson A. Dunn), un nen vingut de les estrelles, descobriran que aquest posseeix unes habilitats molt especials. El problema sorgirà quan s’adonin que el nen no fa servir aquests poders per fer el bé, ja que el mal comença a créixer dins d’ell.

Consulta’l al catàleg Aladi   

 

AlitaTítol: Alita : ángel de combate

Director: Robert Rodriguez

EEUU · 2019 · 117 min.

Signatura: DVD Ali

Sinopsi: Quan Alita (Rosa Salazar) es desperta sense recordar qui és en un món futur que no reconeix, Anat (Christoph Waltz), un metge compassiu, s’adona que en algun lloc d’aquest closca de cyborg abandonat, hi ha el cor i ànima d’una dona jove amb un passat extraordinari. Mentre Alita pren les regnes de la seva nova vida i aprèn a adaptar-se a les perilloses carrers d’Iron City, Anat intentarà protegir-la del seu propi passat, mentre que el seu nou amic Hugo (Keean Johnson) s’oferirà, en canvi, a ajudar-la a desenterrar seus records. Quan les forces mortals i corruptes que manegen la ciutat comencen a perseguir Alita, ella descobreix una pista crucial sobre el seu passat: posseeix habilitats de combat úniques que els que ostenten el poder voldran controlar a qualsevol preu.

Consulta’l al catàleg Aladi   

 

la espia rojaTítol: La Espía roja

Director: Trevor Nunn

EEUU · 2017 · 97 h.

Signatura: DVD Esp

Sinopsi: Joan Stanley (Judi Dench) és una encantadora dona gran que mai ha aixecat cap tipus de sospita … fins que un matí de l’any 2000 agents de l’MI5 la detenen, acusada de proporcionar informació a la Rússia comunista. Ha sortit a la llum un de majors casos d’espionatge de l’KGB i Joan és una de les sospitoses. Durant l’interrogatori Joan torna a recordar l’any 1938, quan estudiava Física a Cambridge i es va enamorar d’un jove comunista, Leo Galich (Tom Hughes), el mateix que temps després, durant la II Guerra Mundial, li va posar davant d’una difícil cruïlla: triar entre trair al seu país o salvar el món d’una catàstrofe nuclear.

Consulta’l al catàleg Aladi   

 

HierroTítol: Hierro. Temporada completa

Director: Jorge Coira Nieto

EEUU · 2019 · 8 episodis de 50 min.

Signatura: DVD Hie

Sinopsi: Candela (Candela Peña) és una jutgessa que ha estat destinada a El Hierro, aparentment pel seu comportament poc ortodox, havent d’adaptar a una nova manera de vida mentre s’enfronta amb un cas: un jove habitant de l’illa, Fran (Àlex Zacharias) ha estat assassinat la vigília del seu casament i el primer sospitós és Antonio Díaz (Darío Grandinetti) fosc empresari i pare de la núvia de el mort.

Consulta’l al catàleg Aladi   

 

La_profesora_de_parvularioTítol: La Profesora de parvulario

Director: Sara Colangelo

Espanya · 2019 · 96 min.

Signatura: DVD Pro

Sinopsi: Des de la seva arribada a la Terra procedent del planeta Chitón, la vida de Joan López no ha estat fàcil. Amb superpoders és difícil no destacar. No obstant això, alguna cosa és a punt de canviar. L’aparició en l’ordenada vida de López de Luisa, un antic amor d’institut, causa estralls. Ja no és moment de passar inadvertit. Tot i que amb això pugui cridar l’atenció del malvat Skorba i de la seva sibil·lina filla, Àgata, i posar en perill la supervivència del seu planeta d’origen.

Consulta’l al catàleg Aladi   

 

LA-ESCUELA-DE-LA-VIDATítol: La Escuela de la vida

Director: Nicolas Vanier

EEUU · 2019 · 116 min.

Signatura: DVD Esc

Sinopsi: París, 1927. Paul, un nen que viu en un orfenat d’un barri obrer de París, és adoptat per Celestine, una criada d’un comte, i el seu marit, el guardaboscos, que treballen en una gran finca en Sologne. Acostumat a la vida a la ciutat, el noi arriba a un món misteriós i inquietant, una regió salvatge amb un immens bosc, estanys i cultius. Tot pertany al comte de la Fresnaye, un vidu taciturn que viu sol a la seva mansió.

Consulta’l al catàleg Aladi   

 

I moltes novetats més …. Vine a conèixer-les a la Biblioteca. T’hi esperem!

 

 


Amb el suport del Departament de Cultura

GENE cultura_h3             DIPU bibliosBlancp           AJU img_11034794_1


Descarrega’t aquí les novetats anteriors: